Advertisement

Antalya Son Dakika Yangın / Bo6uwjp4uwxgmm / Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın.

Antalya Son Dakika Yangın / Bo6uwjp4uwxgmm / Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın.. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. 30 temmuz 2017 pazar 13:54. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu.

23 temmuz 2018 pazartesi 19:47. 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme: Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu.

Rbc7ge Im9gq6m
Rbc7ge Im9gq6m from img3.aksam.com.tr
28.06.2014 19:38 | son güncelleme: Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı. Antalya'nın en güncel haber sitesi! Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. En son antalya haberleri anında burada.

Yemek için bütçe var, deprem için yok.

Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. İsrail'in kuruluşunda osmanlının büyük rolü !. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00 sıralarında başlayan yangın, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 30 temmuz 2017 pazar 13:54. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. 28.06.2014 19:38 | son güncelleme:

.soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Son Dakika Antalya Da Korkutan Yangin Yerlesim Yeri Ve Seralara Yakin Bir Noktada Cikti Son Dakika Haber
Son Dakika Antalya Da Korkutan Yangin Yerlesim Yeri Ve Seralara Yakin Bir Noktada Cikti Son Dakika Haber from i4.hurimg.com
Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. En son antalya haberleri anında burada. Yemek için bütçe var, deprem için yok. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı.

30 temmuz 2017 pazar 11:41 | son güncelleme:

Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. 28.06.2014 19:38 | son güncelleme: Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Gazipaşa küçüklü mahallesi'nde orman yangını çıktı. Antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor. .son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme:

30 temmuz 2017 pazar 11:41 | son güncelleme: Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. İsrail'in kuruluşunda osmanlının büyük rolü !.

Zyjxnmtmlydacm
Zyjxnmtmlydacm from i2.milimaj.com
30 temmuz 2017 pazar 11:41 | son güncelleme: Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor.

Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali.

Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme: Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. .soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı.

İsrail'in kuruluşunda osmanlının büyük rolü ! antalya son dakika. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Posting Komentar

0 Komentar